Nylansering av hemsidan!

Nu har vi uppdaterat hemsidan till en ny och fräsch version. Kontakta oss om du har frågor.

Ämne

Date

Nu har vi uppdaterat hemsidan till en ny och fräsch version där vi har fokuserat på enkelhet samt att leverera en mera levande och personlig kommunikation med våra kunder och hoppas att ni känner samma sak.

Uppdateringen gör vi för er kunder så att ni ska känna att ni får ett bemötande på era villkor, inom kort kommer ni även att kunna kontakta oss via flera olika kanaler så som chatt, telefon, formulär eller via mejl.

Valet är ert.  

Tveka inte på att höra av er via den kanal som passar er bäst så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er med ert ärende.

JP Relining - Ett tryggt val

Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Vi på JP Relining AB är experter på relining och hjälper dagligen privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare i hela Sverige. Låt oss hjälpa er med era rör. 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med relining eller en avloppsrensning vid stop i avloppet. Vi utför relining åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela Sverige. Har du fått akut stop i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte, välkommen att höra av dig. JP Relining AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på relining, kamerainspektion och avloppsrensning.

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Tel 031 53 40 04
 
JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvatten system i fastigheter.