Högtrycksspolning

När problemet är framme
Högtrycksspolning - Vi hjälper dig snabbt!

Högrycksspolning - När problemet är framme. Visste du att de första tecknen på att avloppet börjar bli igensatt kan vara att det bubblar i diskhon eller att det börjar lukta illa. Stopp i avlopp kan snabbt orsaka fukt och vattenskador och bör åtgärdas omgående. Högtrycksspolning är den absolut mest effektiva metod att rensa avlopp på. Spolningen görs med vanligt vatten under högt tryck och lämpar sig bra till rör i alla storlekar. Låt oss hjälpa dig med

Tryggt och säkert
Vi har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Det ska kännas tryggt och säkert att anlita oss. Vi arbetar på ett sätt som minimerar risken för skador på ditt avloppssystem. Vi hjälper såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter.

Gedigen erfarenhet av högtrycksspolning
JP Relining AB är stolta över att kunna säga att vi har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi arbetar hela tiden för att du som kund ska känna dig fullständigt trygg och nöjd med vår service. Företaget har över tio års erfarenhet i branschen och ser hela tiden till att vi ligger i framkant av utvecklingen gällande teknik, kvalitet samt miljö.

Förlängd livslängd med högtrycksspolning
Resultatet av en högtrycksspolning innebär bättre genomströmning i rörsystemet. En annan fördel är att metoden ser till att du sparar en hel del pengar. När vi högtrycksspolat dina rör så är de hela och rena, vi använder oss alltid av rätt sorts utrustning för dina specifika rör.

Rekommendationer
Oftast beror stoppen i avloppen på bristande underhåll. När det är stopp i avloppet har rören blivit igensatta och en högtrycksspolning krävs då för att göra rent dem.  En rekommendation är att underhållsspola ledningarna i fastigheten vart 5:e år för att undvika framtida stopp och eventuella fukt/vattenskador. En viktig aspekt att vara medveten om är att en högtrycksspolning även kan utföras i förebyggande syfte. Metoden är propplösande och går alldeles utmärkt att använda sig av i det fortlöpande underhållet av ditt avloppssystem. Det är en optimal metod att använda sig av för att undvika översvämningar och dyra försäkringsärenden.

Dygnet runt Jour
Allt för ofta uppstår ett stopp i avloppet som en tråkig överraskning. Vår dygnet-runt- jour hjälper dig snabbt, tryggt och säkert, närhelst du behöver den. Våra spolbilar löser dina problem med högt tryck rensar vi omedelbart. Spolbilarna är naturligtvis utrustade med verktyg och material för att klara av de flesta problem när det behövs som mest.

Kontakta oss
Välkommen kontakta vår spolavdelning om du vill ha kostnadsförslag, eller vill boka högtrycksspolning, en rörinspektion eller enbart har frågor och funderingar. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig.