JP Spolservice AB

SPOLSERVICE MED HÖG KVALITET

JP Spolservice AB är dotterbolag till JP Relining AB och ligger i samma lokal på Hisingen. Inom bolaget finns all kompetens som behövs för att erbjuda avloppsunderhåll av högsta kvalitet. Båda bolagen har ett tätt samarbete och arbetar aktivt för att du som kund ska vara nöjd från första kontakt till slutfört arbete. 

högtrycksspolning

JP Spolservice erbjuder högtrycksspolning vid allt från akuta stopp till underhållsspolning, slamsugning samt kamerainspektion. De kännetecknas av hög servicekänsla, modern teknik och erfaren personal och är heltäckande inom avloppsunderhåll och renoveringar av ditt avlopp.

JOURSERVICE MED SPOLBIL

Erbjuder snabb service och dygnet runt jour med kort inställelsetid. 

JP Relining - Ett tryggt val

Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Vi på JP Relining AB är experter på relining och hjälper dagligen privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare i hela Sverige. Låt oss hjälpa er med era rör. 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med relining eller en avloppsrensning vid stop i avloppet. Vi utför relining åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela Sverige. Har du fått akut stop i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte, välkommen att höra av dig. JP Relining AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på relining, kamerainspektion och avloppsrensning.

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Tel 031 53 40 04
 
JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvatten system i fastigheter.