Strumpinfodring

Relining med Sacpipe Connection System

En relining med strumpmetoden innebär att man får ett helt nytt självbärande rörsystem som är helt skarvfritt. Det blir ett tätt och korrosionsskyddat system med bättre förmåga till genomströmning än det gamla röret. Metoden är snabb och praktiskt taget ljudlös och boende i huset utsätts för mycket lite störningar under den korta renoveringstiden.

resurssnål & minimal mängd avfall

Metoden som vi erbjuder är resurssnål med minimal mängd avfall och låg reseförbrukning. Alla våra installationer samt reparationer är dessutom utförda av auktoriserade och certifierade montörer allt för att garantera dig som kund en professionell och trygg relining.

Varmt välkommen att kontakta oss

Relining istället för stambyte ett smartare val helt enkelt. Kontakta oss gärna om du har funderingar eller frågor på metoden vi använder oss utav. JP Relining AB, din fullservice företag inom underhåll och renovering av dag och spillvattensystem i fastigheter. Varmt välkommen att kontakta oss! 

JP Relining - Ett tryggt val

Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Vi på JP Relining AB är experter på relining och hjälper dagligen privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare i hela Sverige. Låt oss hjälpa er med era rör. 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med relining eller en avloppsrensning vid stop i avloppet. Vi utför relining åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela Sverige. Har du fått akut stop i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte, välkommen att höra av dig. JP Relining AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på relining, kamerainspektion och avloppsrensning.

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Tel 031 53 40 04
 
JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvatten system i fastigheter.