UV-relining

Med UV-relining används endast en ensam harts och härdas med hjälp av högintensivt UV-ljus.

Standardrelining använder en harts baserad på två komponenter som efter blandning reagerar på varandra och startar härdningsprocessen. Med UV-relining används endast en ensam harts och härdas med hjälp av högintensivt UV-ljus.

UV-relining är en teknik som utvecklats för att få en säkrare och enklare renovering av avloppsrör och exempelvis dagvattenrör. Det som skiljer UV-relining ifrån standardrelining är framförallt härdningsprocessen som radikalt förkortas, vilket då resulterar i att man kan utföra arbetet snabbare och med mindre spill.

JP Relining - Ett tryggt val

Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Vi på JP Relining AB är experter på relining och hjälper dagligen privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare i hela Sverige. Låt oss hjälpa er med era rör. 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med relining eller en avloppsrensning vid stop i avloppet. Vi utför relining åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela Sverige. Har du fått akut stop i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte, välkommen att höra av dig. JP Relining AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på relining, kamerainspektion och avloppsrensning.

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Tel 031 53 40 04
 
JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvatten system i fastigheter.