JP Relining - Integritetspolicy


För JP Relining AB behandling av personuppgifter har följande policy upprättats.


Syftet med vår policy är att du skall veta hur dina personuppgifter behandlas, hur och vad de används till, under vilka förutsättningar någon kan ta del av dem samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Policyn utgår från gällande dataskyddslagstiftning, GDPR och förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver även våra skyldigheter gentemot dig och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Vi behöver dina personuppgifter för att administrera och avsluta våra uppdrag samt följa befintliga lagar.

Insamling och behandling av personuppgifter sker endast som det är tillåtet enligt lag och sker b.la när du anlitar oss. Vi kan även få tillgång till personuppgifter via exempelvis kundundersökningar eller från våra samarbetspartners samt att import kan ske från databaser, offentliga register eller från våra underleverantörer.

När det enligt lag krävs ett samtycke kommer detta inhämtas från dig innan behandling av dina personuppgifter sker. Du kan när som helst återkalla ett samtycke under förutsättningar att det inte krävs för att fullfölja våra skyldigheter enligt lag eller avtal.

Om du däremot enbart besöker vår hemsida samlas och behandlas inga andra personuppgifter än cookies. En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Vi använder så få cookies som möjligt på vår hemsida för att bibehålla en bra tjänst.

Det finns två sorters cookies, ”vanliga” cookies och sessionscookies. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga cookies sparas på din dator en längre tid. Vi använder cookies för att kunna räkna antalet användare och omfattningen av trafiken på vår hemsida. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den. Som användare kan du stänga av möjligheten att spara cookies på din dator via din webbläsarens inställningar. Vill du ha mer information kan du besöka Post- och Telestyrelsens hemsida (www.pts.se).

Om du har frågor angående vår policy är du mycket välkommen att kontakta oss på kontakt@jprelining.se eller ring oss 031 53 40 04.