Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss när det passar dig!

JP Relining AB är ett väletablerat företag med många års erfarenhet inom relinings branschen. Våra av Sacpro auktoriserade och certifierade montörer utför installationer och reparationer av högsta kvalité.

Vi erbjuder en smidig, funktionell och kostnadseffektiv lösning på rörproblem för både fastighetsägare och boende. Vill du veta mer om oss och den metod vi använder för att bygga nya stammar i de befintliga rören?

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Faktureringsadress
JP Relining AB
FE 20096
838 76 Frösön
 
PDF-faktura i mail till: faktura@bygglet.com
 
Övriga Ekonomifrågor:
PDF-faktura i mail till: ekonomi@jprelining.se

JP Spolservice AB

Backa Strandgata 14

422 46 Hisings Backa

JP Relining - Ett tryggt val

Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Vi på JP Relining AB är experter på relining och hjälper dagligen privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare i hela Sverige. Låt oss hjälpa er med era rör. 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med relining eller en avloppsrensning vid stop i avloppet. Vi utför relining åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela Sverige. Har du fått akut stop i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte, välkommen att höra av dig. JP Relining AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på relining, kamerainspektion och avloppsrensning.

JP Relining AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
Tel 031 53 40 04
 
JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvatten system i fastigheter.